پذيرش بدون آزمون (استعدادهای درخشان) در مقطع کارشناسی ارشد 1401

بسمه تعالی

اطلاعيه پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان جهت ورود به دوره كارشناسي ارشد سال تحصيلي 1402-1401 موسسه آموزش عالی خردگرایان مطهر

به اطلاع می رساند این موسسه بر اساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد 301041/11 مورخ 6/11/1398 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام به پذیرش دانشجویان ممتاز کاشناسی پیوسته در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های زیر می نماید.

الف) رشته‌های تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد:

1- علوم و مهندسی محیط زیست گرایش آلودگی های محیط زیست

2- روانشناسی عمومی

3- مدیریت بازرگانی-گرایش بازاریابی

4- مدیریت بازرگانی-گرایش بازرگانی بین المللی

5-  گردشگری مذهبی

6- مدیریت جهانگردی گرایش بازاریابی جهانگردی

ب) شرايط پذيرش:

شرايط عمومي:

دارا بودن صلاحيت عمومي جهت ادامه تحصيل مطابق با دفترچه شماره آزمون کارشناسی ارشد.

شرايط اختصاصي:

1- دانشجويان کارشناسی ورودی 97 مشمول تسهیلات این آیین نامه می باشند.

2- حداکثر طی 8 نیمسال فارغ التحصیل شوند (تعداد نیمسال ها شامل ترم تابستانی نمی شود).

3- پس از نیمسال ششم حداقل سه چهارم (75%)واحدهای درسی را گذرانده باشند.

4- تا پایان نیمسال ششم و با گذراندن سه چهارم از واحدهای کل دوره جز پانزده درصد برتر دانشجویان هم ورودی خود باشند.

6- تنها دانشجویان کارشناسی پیوسته می توانند برای پذیرش بدون آزمون اقدام کنند.

7- دانش آموختگان ورودی بهمن 1396 به شرط دانش آموختگی در 8 نیم‌سال نیز می‌توانند در فراخوان شرکت نمایند.

8-دانشجويان دوره كارشناسي پيوسته ورودی 98 كه در طول شش نيمسال تحصيلي فارغ التحصيل شوند و به لحاظ ميانگين كل در مقايسه با ميانگين كل هشت نيمسالِ دانشجويان هم­ رشته و غير هم­ ورودي خود (ورودی سال قبل) جزء پانزده درصد برترباشند نیز می توانند از این تسهیلات استفاده نمایند.

9-پذیرفته شدگان کارشناسی با سوابق تحصیلی مشمول این آیین نامه برای اخذ پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد می باشند.

ج) نكات مهم:

1. دانشجويان مي بايست حداكثر تا تاريخ 1401/06/31فارغ التحصيل شوند، در غير اين صورت، پذيرش آنان لغو خواهد شد.
  2. پذيرش براي سال تحصيليِ بلافاصله پس از دانش آموختگي (همان سال دانش آموختگی)و صرفاً براي يكبار امكانپذير است.
  3. تغيير رشته يا دانشگاه محل تحصيل افراد پذيرفته شده امكان­پذير نيست.
  4. هر دانشجو صرفاً مي­تواند نسبت به اخذ پذيرش نهايي از يك دانشگاه اقدام نمايد.
  5. استفاده از تسهیلات بدون آزمون، مختص دانشجویان ایرانی است.
  6. در هر زمان (حتي زمان فارغ­ التحصيلي) مشخص گردد كه فرد پذيرش شده، فاقد شرايط آيين ­نامه ­هاي مربوطه بوده و يا داراي نقص مدارك باشد، پذيرش وي لغو و عواقب ناشي از آن بر عهده متقاضي خواهد بود.
  7. پذيرش نهايي داوطلبان پس از موافقت اوليه دانشگاه، منوط به تاييد سازمان سنجش آموزش كشور و هيات گزينش دانشجو (صلاحيت عمومي) خواهد بود.

د) نحوه ثبت نام:

دانشجويان متقاضی واجد شرايط بايد فرم تقاضاي پذيرش بدون آزموندر دوره كارشناسي ارشد سال تحصيلي1402-1401 و فرم معرفي نامه را كه از فايل­هاي پيوست قابل دانلود است تكميل و به همراه ساير مدارك مورد نياز تا تاریخ 1401/06/17 به آموزش تحویل نمایند.

لطفاً آئین‌نامه‌ها و شرایط ثبت نام را به دقت مطالعه و پیش از ثبت نام از واجد شرایط بودن خود اطمینان حاصل فرمائید».

متذكر مي­گردد تكميل فرم تقاضانامه و ثبت نام به منزله پذيرش قطعي نبوده و هيچگونه حقي براي متقاضي ايجاد نخواهد كرد.

ه) مدارك لازم:

1- فرم تكميل شده تقاضاي پذيرش به صورت تايپي (بر اساس فرمت پيوست)

2-معرفي ­نامه از دانشگاه محل تحصيل مقطع كارشناسي (بر اساس فرمت پيوست)

3-يك قطعه عكس

4-تصوير كارت ملي (پشت و رو)

5-تصوير همه صفحات شناسنامه

6-ريز نمرات دوره كارشناسي

7-تصوير مدرك تحصيلي كارشناسي (ويژه فارغ ­التحصيلان)

دانلود فرم معرفی نامه پذیرش

دانلود فایل تقاضانامه پذیرش